hoogste onderscheiding voor bertus kakkenberg

Uit handen van de voorzitter van de Nationale Bond EHBO heeft Bert Kakkenberg uit Olst vrijdagavond de hoogste onderscheiding de Bondkruis Tweede Klasse ontvangen. Kakkenberg is al zestig jaar lid van de EHBO vereniging St. Willibrord Boskamp. Dat is net zo lang als het bestaan van EHBO St. Willibrord zelf, want zij vierden diezelfde avond hun zestigjarig jubileum.

Kakkenberg heeft in de voorgaande jaren veel bestuursleden meegemaakt, maar mag zich tegenwoordig zelf voorzitter noemen van de vereniging. In het bijzijn van zijn vrouw en kinderen en de leden van de vereniging werd deze feestelijke gelegenheid gevierd in zaal IJsseldijk op de Boskamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.