Home / archiefcentraal / hoogste onderscheiding voor bertus kakkenberg

hoogste onderscheiding voor bertus kakkenberg

Uit handen van de voorzitter van de Nationale Bond EHBO heeft Bert Kakkenberg uit Olst vrijdagavond de hoogste onderscheiding de Bondkruis Tweede Klasse ontvangen. Kakkenberg is al zestig jaar lid van de EHBO vereniging St. Willibrord Boskamp. Dat is net zo lang als het bestaan van EHBO St. Willibrord zelf, want zij vierden diezelfde avond hun zestigjarig jubileum.

Kakkenberg heeft in de voorgaande jaren veel bestuursleden meegemaakt, maar mag zich tegenwoordig zelf voorzitter noemen van de vereniging. In het bijzijn van zijn vrouw en kinderen en de leden van de vereniging werd deze feestelijke gelegenheid gevierd in zaal IJsseldijk op de Boskamp.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.