hevo serveert internationaal topvolleybal

Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd een aantal tegenstanders te contracteren uit de hogere regionen van het meisjesvolleybal. Zo zijn naast het Openclub meisjes B-team van Hevo, dat uitkomt in de hoofdklasse, vertegenwoordigende Openclubteams van Nederlandse topclubs uitgenodigd, zoals KinderCentrum/Alterno uit Apeldoorn en TMF/DOK uit Dwingeloo.

Het internationale karakter van het toernooi is gewaarborgd door deelname van regionale teams uit Duitsland, Tsjechië en België. Voor de arbitrage hebben een zestal topscheidsrechters uit eigen land zich op vrijwillige basis beschikbaar gesteld. De sportmassage en blessurepreventie is in handen van Ben Heijdeman en zijn team, die een jarenlange ervaring op dit gebied hebben bij het Ministerie van Defensie.

Het toernooi vindt plaats in de sporthal van Summercamp Heino. De op het terrein gelegen sporthal biedt goede mogelijkheden om een toernooi van deze allure te kunnen organiseren.

Voor het volledige programma kun je terecht op de website van Hevo staging2.hevo-volleybal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.