heleboel bier bij tankstation in wesepe

Wie de brandstofprijzen van het Total tankstation aan de Raalterweg in Wesepe wil weten, hoeft niet op het bord te kijken waar de prijzen normaal op vermeld staan. Op het bord zijn de brandstofprijzen aangepast in de term ‘heleboel bier’. Niet dat er nu een heleboel bier verkocht wordt bij het tankstation, want de tankshop staat al een hele tijd leeg.

Het lijkt erop dat kwajongens de brandstofprijzen naar eigen voorkeur hebben aangepast. De fotograaf van de foto bij dit artikel, moest bij het zien van het bord direct denken aan een vakantie in Tsjechië. “Je kreeg daar bij een tankstation een sixpack bier als je meer dan 200 liter tankte.” Het vermoeden is, dat dat bij het tankstation in Wesepe niet geldt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.