Home / archiefcentraal / heleboel bier bij tankstation in wesepe

heleboel bier bij tankstation in wesepe

Wie de brandstofprijzen van het Total tankstation aan de Raalterweg in Wesepe wil weten, hoeft niet op het bord te kijken waar de prijzen normaal op vermeld staan. Op het bord zijn de brandstofprijzen aangepast in de term ‘heleboel bier’. Niet dat er nu een heleboel bier verkocht wordt bij het tankstation, want de tankshop staat al een hele tijd leeg.

Het lijkt erop dat kwajongens de brandstofprijzen naar eigen voorkeur hebben aangepast. De fotograaf van de foto bij dit artikel, moest bij het zien van het bord direct denken aan een vakantie in Tsjechië. “Je kreeg daar bij een tankstation een sixpack bier als je meer dan 200 liter tankte.” Het vermoeden is, dat dat bij het tankstation in Wesepe niet geldt.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.