heinose basisscholieren in tv programma

De groepen 6 en 8 van basisschool De Gouden Emmer uit Heino hebben vrijdag een opname van de BZT-show bijgewoond. Dit kon dankzij Wouter Pot uit groep 8. De groepen hadden een fantastische dag en maakten er natuurlijk een leuk verslag van.

’s Morgens rond kwart voor 11 gingen groep 6 en 8, samen met vijf ouders en drie leerkrachten, vrolijk op weg naar de BZT-show in Hilversum. Op het station in Heino zag het er met mooie besneeuwde bomen uit als een plaatje uit een sprookjesboek. Ook in Hilversum sneeuwde het al enorm. Na een wandeling kwamen de kinderen besneeuwd, maar keurig op tijd, aan in de studio. Heel veel kinderen van andere basisscholen strandden halverwege of kwamen helemaal niet meer.

Na lang wachten en druk overleg van de crew werd besloten de twee opnames gelijk na elkaar op te nemen. De kinderen hadden dus het geluk dat ze twee opnames mochten zien en meemaken. Veel kinderen kregen dan ook nog een rol in de uitzending.

Vanwege de sneeuw mochten de kinderen de studio na de opname niet verlaten. Gelukkig kregen ze allemaal wat te eten en te drinken en zagen ze ondertussen ook nog heel wat bekende Nederlanders. Uiteindelijk was het veilig genoeg om te vertrekken en hoorden we van de vader van Silke dat de treinen in ieder geval tot Zwolle reden. Onder begeleiding van medewerkers van de BZT-show zijn de basisscholieren uiteindelijk naar het station gelopen en kwamen ze nog voor de nacht in Heino aan. Een dag om nooit te vergeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.