heftruck brandt uit bij timmerbedrijf in raalte

Bij de brand ontstond nog wel even gevaar: Op de heftruck zat een gastank, deze moest door de brandweer met water gekoeld worden, om een explosie te voorkomen. De tank kon later van de heftruck verwijderd worden.

De bedrijfshal heeft bij de brand geen schade opgelopen, wel ontstond er wat rookoverlast. Dit is door de brandweer uit de hal geblazen. De heftruck is volledig uitgebrand en mag als verloren beschouwd worden, de brandweer vermoedt dat de brand door een kortsluiting is ontstaan.

Bij de brand hebben zich geen persoonlijke ongevallen voorgedaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.