Home / archiefcentraal / hard aan het trainen voor de mont blanc

hard aan het trainen voor de mont blanc

De opbrengst van deze sponsoractie is bestemd voor de bestrijding van kinderkanker. Of Bart ook daadwerkelijk de Mont Blanc op zal gaan, is nog niet zeker. Er is ruimte voor zestien medewerkers. Na een eerste selectie zijn er nog dertig geïnteresseerden over. Bart is inmiddels al druk aan het trainen bij Lifestyle Centre XL in Raalte. Eigenaren Joost te Wierik en Oscar Duteweerd hebben speciaal voor hem een trainingsprogramma geschreven. Hoewel de beklimming van de Mont Blanc voor ervaren bergbeklimmers niet al te moeilijk is, is Bart dus allesbehalve ervaren. Dat betekent dus flink wat uurtjes in de sportschool.

Voor meer informatie zie: www.childcancer-justbeatit.com/nl

Lees ook

Zes keer Hendrik Jan Bökkers in het Lommerrijk

LUTTENBERG – Maar liefst zes keer trad Hendrik Jan Bökkers het afgelopen weekend op in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.