haarle klaar voor derde editie kerstkransje

De start is dit jaar bij Dorpshuis Cultura aan de Molenweg 25 tussen 11.00 en 14.00 uur. Er wordt gewandeld langs enkele plekken waar ook Haarlenaren waarschijnlijk nooit zijn geweest. De totale lengte is met vijf kilometer iets langer dan in voorgaande jaren, maar onderweg zijn voldoende stops met vermaak door enkele koren, een levende kerststal, midwinterhoorns, muziekgroepen en een draaiorgel dat kerstmuziek ten gehore brengt. Stichting Marke Haarle vertoont winterse plaatjes uit het verleden en van Kerstkransje 2009. Voor de kinderen is er ook voldoende te zien en ze kunnen actief meedoen bij scouting ‘Albaldah’.

In 2008 is een werkgroep onder de paraplu van Plaatselijk Belang Haarle aan de slag gegaan om een nieuwe kerstactiviteit te introduceren. Verrassend genoeg kwamen er in het eerste jaar 1700 deelnemers op het evenement af. In 2009 trotseerden ondanks het afgekondigde weeralarm nog zo’n 700 mensen voor de kou.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.