gratis naar go ahead eagles veendam

Go Ahead Eagles speelt vrijdag 17 december om 20.00 uur een thuiswedstijd tegen BV Veendam. In samenwerking met de Deventer voetbalclub houdt Salland Centraal een prijsvraag. Geef jij het goede antwoord op de onderstaande vraag, dan maak je kans op twee kaartje voor deze wedstrijd. In totaal worden er drie setjes van twee kaartjes verloot onder de goede inzendingen. Om kans de maken op de kaarten, moet je onderstaande vraag goed beantwoorden.

Onder welke naam werd BV Veendam oorspronkelijk opgericht in 1894?

a) Prinses Juliana Veendam

b) Sportclub Veendam

c) Look Out

Je kunt het antwoord tot donderdagmiddag 13.00 uur mailen naar redactie@sallandcentraal.nl Ze in het mailtje je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Let op: Zonder deze gegevens ding je niet mee naar de prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.