Home / archiefcentraal / gratis naar go ahead eagles veendam

gratis naar go ahead eagles veendam

Go Ahead Eagles speelt vrijdag 17 december om 20.00 uur een thuiswedstijd tegen BV Veendam. In samenwerking met de Deventer voetbalclub houdt Salland Centraal een prijsvraag. Geef jij het goede antwoord op de onderstaande vraag, dan maak je kans op twee kaartje voor deze wedstrijd. In totaal worden er drie setjes van twee kaartjes verloot onder de goede inzendingen. Om kans de maken op de kaarten, moet je onderstaande vraag goed beantwoorden.

Onder welke naam werd BV Veendam oorspronkelijk opgericht in 1894?

a) Prinses Juliana Veendam

b) Sportclub Veendam

c) Look Out

Je kunt het antwoord tot donderdagmiddag 13.00 uur mailen naar redactie@sallandcentraal.nl Ze in het mailtje je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Let op: Zonder deze gegevens ding je niet mee naar de prijzen.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.