gratis inloopspreekuur innerlijk kind werk

Voor mensen die voor hun gevoel ergens in vastlopen, al langer rondlopen met vage klachten of die uitgedokterd zijn in het medische circuit houdt Praktijk InnerlijkKindWerk een gratis inloopspreekuur in inspiratiewinkel De Woestijnroos aan de Kleine Overstraat 30-32 in Deventer. Je kunt op woensdag 8 december van 10.00 tot 12.30 uur, 15 december van 16.00 tot 18.30 uur, 22 december van 10.00 tot 11.00 en op 29 december van 16.00 tot 18.30 uur langs komen.

Elk half uur is er ruimte om binnen te lopen met vragen, om op verhaal te komen en kennis te maken met het ‘innerlijk kind’ en met therapeut Payodhi van der Graaff. Het innerlijk kind staat voor vroege onverwerkte ervaringen, oude pijn die ons leven van nu nog steeds kan bemoeilijken. Door te werken met ‘je innerlijk kind’ kunnen oude wonden helen en krijg je je energie weer terug.

Kijk op staging2.innerlijkkindwerk.nl en reserveer een blokje van dertig minuten door te bellen (0519 – 518 152) of te mailen (info@innerlijkkindwerk.nl. Gewoon binnenlopen en kijken of er tijd is voor een gesprekje mag natuurlijk ook.

Payodhi van der Graaff (1960) is sinds 2003 werkzaam als innerlijk kind therapeut in Deventer en Ee (Friesland). Zijn praktijk InnerlijkKindWerk biedt individuele en relatietherapie vanuit het innerlijk kind (zie afbeelding) en traumatherapie. Sessies van InnerlijkKindWerk worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars afhankelijk van de aanvullende verzekering van de cliënt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.