Home / archiefcentraal / gezellige avond voor bewoners swaenewoerd

gezellige avond voor bewoners swaenewoerd

De Zang en Oratoriumvereniging Raalte verzorgde dinsdagavond een kerstconcert bij zorghuis Swaenewoerd in Raalte. In een volle recreatiezaal genoten de bewoners van het koor, dat onder leiding van Gerlinde Post en op de piano begeleid door Jan Wanders, veel bekende kerstliederen zong.

Na de zang vertelde Henk Kroes nog een mooi kerstverhaal en Marie-José ter Heerdt las een gedicht voor. Na het concert zorgde een kerstborrel, aangeboden door de Vrienden van Swaenewoerd, voor een gezellige afsluiting.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.