gewoon een goed voorstel bij more cars

More Cars Raalte en Campingshop Way to Go presenteren tussen Kerst en Oud en Nieuw weer enkele showdagen. Bij Way to Go staat alles in het teken van het vuurwerk; More Cars hanteert deze dagen het principe ‘Geen gezeur, gewoon een goed voorstel’.

“We hebben nog een aantal mooie auto’s kunnen inkopen zodat we dit jaar nog een aantal klanten van mooie en courante auto’s kunnen voorzien”, vertelt René Herbrink, de eigenaar van More Cars Raalte. Zo komen er deze week nog enkele goed uitgeruste Volvo’s en Audi’s binnen. De auto’s worden geleverd inclusief een nieuwe APK-keuring, zes maanden BOVAG garantie en de technische beurt volgens het schema van de fabrikant. De kopers kunnen gebruik maken van een uitgestelde betaling tot mei 2012 (16 maanden) tegen een rentevergoeding van 5 procent over de totale termijn.

More Cars Raalte is gespecialiseerd in de verkoop en ook lease van ex-lease auto’s in het hogere segment en jong gebruikte bedrijfsauto’s. De autozaak is onafhankelijk en niet merkgebonden. “We hebben tegenwoordig veel klanten die naast hun lease auto een representatieve auto kopen voor de privé kilometers”, vertelt René. “Ex-lease auto’s zijn auto’s met hogere kilometerstanden maar dat is gezien de autotechniek van tegenwoordig absoluut geen probleem. Een lease auto heeft altijd correct onderhoud gehad en de gehele historie is geregistreerd. Wanneer wij een auto afleveren, krijgt de auto altijd eerst een onderhoudsbeurt volgens het schema van de fabrikant, zes maanden volledige BOVAG garantie en een nieuwe APK keuring.”

Maar ook is het mogelijk om bij More Cars Raalte zo’n ex-lease auto opnieuw te leasen. Dat biedt verschillende interessante mogelijkheden, vertelt René. “Een belangrijke factor van de maandelijkse lease termijn is de afschrijving. De auto’s van ongeveer drie jaar jong worden voor minder dan 50 procent van de nieuwwaarde verkocht, dus het grootste deel van de afschrijving heb je dan al gehad. Deze auto’s worden afhankelijk van de te rijden kilometers weer voor 24 of 36 maanden verleasd. We kunnen de leaseprijs aanpassen naar de wensen van de klant. Dat doen we aan de hand van de volgende criteria: Financiën, onderhoud, assurantie, houderschapsbelasting, mobiliteitsgarantie en eventueel restwaarde garantie.”

Voorts biedt More Cars de mogelijkheid om jong gebruikte bedrijfswagens te leveren of te verleasen. Dit zijn auto’s die rond de 20.000 tot 30.000 kilometers op de teller hebben staan en maximaal twee jaar oud zijn.

More Cars Raalte is te vinden aan de Heesweg 42 in Raalte, tel: 0572-365543. Meer info op staging2.morecars.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.