gewoon carolien vanuit de geest aanwezig

Een jongeman is bij belangrijke omstandigheden vaak erg onrustig. Ik bied hem en zijn moeder op maandag aan om rust te brengen in het weekend van zijn verjaardag. Zij willen dat graag. Natuurlijk hebben zij die dagen vele dingen te doen en zijn zij mijn aanbod vergeten.

Tot een vriendin van moeder op verjaarsvisite komt. Deze vriendin heeft haar gevoeligheid ook wat verder ontwikkeld. Ik ken deze vriendin en heb haar voor het laatst bij Stöppelhaene gezien. Ineens vraagt de vriendin aan de moeder wanneer ze mij voor het laatst heeft gezien. ‘Eh…maandag’… ‘Wat vreemd’, zegt de vriendin, ‘ik voel Carolien zo om je heen’. Moeder lijkt verbaasd. Tot de moeder zich herinnert dat ik vanuit de geest bij hen zou zijn en hen rust zou brengen, zoals het voor hen mogelijk is op dat moment. Moeder beseft dat haar zoon het hele weekend eigenlijk ‘heel goed te passe’ was.

Elk mens die in gedachten (vanuit de geest) bij een ander is, maakt een (energetische) verbinding. Dit gaat vaak heel onbewust. Die andere mensen kunnen daar profijt of nadeel van hebben. Hoe bewuster een mens daarvan wordt, hoe fijner je de verbindingen kan maken.

Welke gedachten heb je naar dierbaren/je werk/belangrijke zaken toe? Zijn ze/is de situatie met die gedachten geholpen? Hoe kun je ze fijner maken? Reacties of vragen kun je sturen naar info@carolienjonkman.nl of via de site staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.