geraamte van het glazen huis staat

Komende woensdag volgt het plaatsen van de glazen achter- en zijwanden, de tussenvloer die de begane grond van de eerste verdieping scheidt en het inrichten van de backstageruimte. De dag daarop wordt het Glazen Huis verder aangekleed met onder andere de spinningfietsen, elektronica (muziek, internet en televisie) en de verwarming. In de middag keurt de brandweer de hut op veiligheid en de gemeente het geluidsniveau van de geluidsinstallatie.

Honderd procent uitgerust verschijnen Sjoerd Everlo, René Verschuren en Simon Marsman donderdagnacht dus niet echt aan de start van de actie, want deze week werkt het drietal hard om het Glazen Huis klaar te krijgen. Gelukkig hoeven ze de opbouw niet alleen te doen, want ze hebben een groep vrienden opgetrommeld die vrijwillig een handje helpen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.