gemengd koor con amore geeft kerstconcert

Het gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld geeft op zondag 19 december haar jaarlijkse kerstconcert. De locatie voor het concert is als elk jaar de Heilig Hart-kerk aan de Posthoornweg in Lemelerveld. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Na afloop is er wel gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te geven.

Het kerstconcert van Con Amore kent inmiddels een jarenlange traditie. Dit muzikale hoogtepunt vindt elk jaar plaats op de laatste zondag voor Kerstmis en trekt dan vele belangstellenden uit de wijde omgeving naar de Lemelerveldse kerk.

Dit jaar komt niet alleen het bijna zestig leden tellende koor uit Lemelerveld in actie, maar zal ook vrouwenkoor Quodlibet uit Vilsteren zijn medewerking verlenen aan het concert. Beide koren staan onder leiding van dirigent Wim van Lenthe.