Home / archiefcentraal / gemengd koor con amore geeft kerstconcert

gemengd koor con amore geeft kerstconcert

Het gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld geeft op zondag 19 december haar jaarlijkse kerstconcert. De locatie voor het concert is als elk jaar de Heilig Hart-kerk aan de Posthoornweg in Lemelerveld. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Na afloop is er wel gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te geven.

Het kerstconcert van Con Amore kent inmiddels een jarenlange traditie. Dit muzikale hoogtepunt vindt elk jaar plaats op de laatste zondag voor Kerstmis en trekt dan vele belangstellenden uit de wijde omgeving naar de Lemelerveldse kerk.

Dit jaar komt niet alleen het bijna zestig leden tellende koor uit Lemelerveld in actie, maar zal ook vrouwenkoor Quodlibet uit Vilsteren zijn medewerking verlenen aan het concert. Beide koren staan onder leiding van dirigent Wim van Lenthe.

Lees ook

Seizoen Zwembad de Welters volgende week van start

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe opent op woensdag 21 april om 13.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.