gemeente gaat opnieuw fietsen verwijderen

Sinds maart 2010 gelden in de stationsgebieden van de kernen Raalte en Heino een aantal regels voor het stallen van (brom)fietsen.Het is niet toegestaan de (brom)fietsen bij het station buiten de stalling te plaatsen. Ook (brom)fietsen die langer dan zes aaneengesloten weken bij de stations staan, worden verwijderd. Deze regels zijn vermeld op borden bij het station.

De verwijderde fietsen worden overgebracht naar het pand aan de Praamstraat 80 in Raalte. De verwijderde fietsen zijn elke week op dinsdag en donderdag van 12:00 uur tot 13:00 uur op te halen. De kosten zijn 10 euro. De fietsen worden gedurende 13 weken bewaard. Daarna worden ze eigendom van een particuliere organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.