Home / archiefcentraal / geen bus meer tussen raalte en heeten

geen bus meer tussen raalte en heeten

Wie vanaf maandag met de bus van Raalte naar Heeten wil, of andersom, heeft dikke pech. Met ingang van 13 december rijdt Lijn 4 namelijk niet meer tussen Raalte en Heeten. De Provincie Overijssel en de gemeente zijn tot de conclusie gekomen dat er niet voldoende gebruik gemaakt wordt van de lijn, waardoor de verbinding onvoldoende rendabel.

In samenwerking en overleg met de Provincie Overijssel en aangesloten gemeenten is vorig jaar bij wijze van een proef begonnen om een busverbinding te realiseren tussen Heeten en Raalte. Na een proefperiode van één jaar is geconcludeerd dat deze verbinding onvoldoende reizigersgroei realiseert.

Mocht je toch gebruik willen maken van het openbaar vervoer tussen Raalte en Heeten, dan kun je gebruik maken van Regiotaxi Salland. Voor een schappelijk tarief zet deze taxidienst je voor je huis af. Wil je een Regiotaxi reserveren, dan kun je tot uiterlijk één uur voor je gewenste vertrektijd bellen naar 0900 88 84. Op www.syntusoverijssel.nl is daar meer informatie over te vinden.

Lees ook

RKSV Driel op zoek naar familie van in Raalte geboren oprichter Poelman

DRIEL – Sportvereniging RKSV Driel is op zoek naar familieleden van priester W.H.A. Poelman. Poelman, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.