fotoenzo viert vijfjarig bestaan

Foto&Zo gaat constant mee met de nieuwste ontwikkelingen op foto- en filmgebied. In de afgelopen vijf jaar is dan ook een hoop veranderd. “Ons assortiment is veel breder en groter geworden. Maar dat is niet het enige. De techniek is enorm vooruit gegaan. De kwaliteit van de digitale camera’s is verdubbeld, de prijs gehalveerd!” Nou wil Foto&Zo zich toch al profileren met lage prijzen. Niet alleen heeft de fotozaak zich daartoe aangesloten bij de grote inkooporganisatie RingFoto. “Lage prijzen, groot aanbod”, zo omschrijft Jeroen de voordelen van de keten. “Maar verder gaan we ook regelmatig op zoek naar goedkope fototoestellen. Daartoe hebben we contacten met verschillende leveranciers. Dat zorgt ervoor dat we regelmatig demomodellen kunnen aanbieden tegen hele leuke prijzen!”

Nieuw bij Foto&Zo is de eigen ontwerpstudio. Die is met name het kindje van Carolien. “Ik heb een grafische achtergrond en daarom werd ik al vaak gevraagd om folders, promotiemateriaal of kaarten te ontwerpen”, vertelt ze. “De opdrachten namen alleen maar toe in aantal en daarom heb ik besloten om dat verder uit te bouwen. Ik werk zowel voor de particulier als het bedrijfsleven.”

Daarnaast is Foto&Zo gespecialiseerd in sprookjesfoto’s van kinderen en fotocadeaus. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om mokken, puzzels, muismatten en andere cadeauartikelen te bedrukken met een foto of een tekst. Indien gewenst is het de volgende dag al klaar.

Verder beschikt Foto&Zo over een ruime fotostudio. “We kunnen dus prima groepsfoto’s faciliteren”, vertelt Jeroen. “We hebben hier zelfs al auto’s en motoren binnen gehad!”

Foto&Zo biedt het hele jaar door fotocursussen voor iedereen die meer wil weten over zijn/haar camera of bepaalde technieken onder de knie wil krijgen. Foto&Zo richt zich daarbij op zowel beginners als gevorderden. Op maandag 17 en dinsdag 18 januari gaan weer nieuwe cursussen voor beginners van start. De deelnemers dienen hun eigen fototoestel mee te nemen. Op woensdag 19 januari begint een cursus fotoshop. Opgave is mogelijk op staging2.foto-en-zo.nl of telefonisch op 0572-365020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.