fotoactie zoekt mooie winterbeelden

De fotoactie ‘Winterbeelden’ is inmiddels van start gegaan. En wat voor tijd is mooier dan nu of mooie winterbeelden te schieten? Je hoeft bij wijze van spreken maar de voordeur uit te lopen of je hebt al een mooi winters plaatje te pakken. Er zijn ook al heel wat mooie foto’s opgestuurd.

Heb jij ook nog een mooie foto, die past in het thema? Stuur deze dan op. Meedoen is simpel en gratis. Je maakt een mooie foto, gaat naar fotograaf.sallandcentraal.nl en stuurt hem in. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Bij een actie hoort natuurlijk een mooie prijs. De Fotograaf Raalte zoekt aan het eind van elke fotoactie de mooiste foto uit. Deze wordt beloond met een fotoshoot en natuurlijk met eeuwige roem. Dus wees creatief en stuur je mooiste winterbeeld in!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.