feestelijk weekend bij tuincentrum holtkuile

De Outdoor Sallandse Kerstshow is op vrijdag geopend van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De feestelijke opening op zondag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom. Parkeren en entree zijn gratis. De Outdoor Sallandse Kerstshow vindt plaats in de nieuwe kas.

“We zijn dit jaar wat kritischer geweest omtrent het benaderen van standhouders”, vertelt Johnny. “Vrijwel alle stands hebben raakvlakken met gezelligheid, Kerst en de koude decemberdagen.” De bezoekers mogen stands verwachten van onder andere Potgieter Openhaarden & Kachels uit Heino; Rienties Wooninspiratie uit Raalte; Beauty- en pedicuresalon Amaryllis uit Raalte; J Line (sieraden); Bakkerij Jolink uit Wijhe; Maurits Vlees uit Raalte en Hairstyling Mariël uit Raalte. De scouting uit Lemelerveld zorgt voor het parkeerbeheer. Daarnaast loopt de Kerstman rond en presenteert Auto van Ewijk zich met een nieuw automodel. Voor de kinderen is er een speelhoek waar ze kaarsjes kunnen maken of mee kunnen doen aan een kleurwedstrijd.

Grote publiekstrekker zijn de shows van Frits Hoogers. Deze Raaltenaar verzorgde onlangs nog een bloemschikshow in een uitverkocht Hoftheater. Puurheid, kleur en de structuur van de materialen vormen de inspiratiebron voor zijn ontwerpen. Zijn bedrijf Florafrits.nl houdt zich op (inter)nationaal niveau bezig met het aankleden van partijen en evenementen en het op maat inrichten en stylen van huizen en bedrijven. “Hij zal meerdere shows presenteren”, vertelt Marleen Hekking, die zich samen met Johnny en Jos Kruiper bezig houdt met de organisatie van de Outdoor Sallandse Kerstshow. “We verwachten er veel van. Frits staat heel hoog aangeschreven en uit de belangstelling voor zijn show in het Hoftheater blijkt wel dat veel mensen interesse hebben in zijn bloemschikkunsten.”

Johnny en Marleen hopen de lijn die ze met de eerste twee edities van de Outdoor Sallandse Kerstshow hebben ingezet, dit jaar vast te houden. “Het eerste jaar was de belangstelling al groot, maar vorig jaar was het echt ontzettend druk. We zien dan ook mogelijkheden met onze kerstshow. We proberen er op in te zetten dat het over enkele jaren een regionaal bekend evenement is. Onze grote kracht? De entree is gratis, parkeren is gratis en de bezoekers krijgen ook een kopje koffie aangeboden. Niks hoeft. Gezelligheid en compactheid, daar zetten we op in”.

Tuincentrum Johnny Holtkuile is met achthonderd vierkante meter vergroot: vijfhonderd vierkante meter extra kasruimte en driehonderd meter extra buitenterrein. De totale oppervlakte komt nu uit op circa 3.300 vierkante meter. De extra kasruimte is bestemd voor de seizoensplanten, de tuinaccessoires en de vijverafdeling. Op het buitenterrein vind je zo meteen een nog groter aanbod tuinplanten en buitenpotterie. “Het is echt nodig in verband met de groei van ons assortiment”, stelt Johnny. “We konden het simpelweg niet meer kwijt.”

Uiteraard kunnen de bezoekers die dagen ook het speciale Kerstassortiment bekijken en/of een keuze maken uit het enorme aanbod kerstbomen. Johnny heeft er ruim duizend (in alle vormen en maten). Ook het assortiment kunstkerstbomen is vergroot. De gekochte kerstbomen worden allemaal in folie gewikkeld en bij de klanten in de auto gelegd.

Uiteraard zijn er gedurende de Outdoor Sallandse Kerstshow en de feestelijke opening op zondag weer diverse koren/muziekverenigingen te gast. Op vrijdag het Ouderenkoor Heino (13.30-16.00 uur) en Power of Music uit Heeten (vanaf 19.00 uur); op zaterdag een speciale kerstzanggroep die in wisselende samenstellingen voor stemmige gezangen zal zorgen (van 11.00 tot 13.00 uur) en Reflection uit Heino (14.30-16.00 uur) en op zondag Showorkest Caecilia uit Heeten (11.00-13.00 uur) en Kerstkoor The Swinkling Stars (vanaf 14.00 uur).

Tuincentrum Johnny Holtkuile is te vinden aan de Oude Zwolsestraat 8a, tel: 0572-357636. Meer info op staging2.johnnyholtkuile.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.