expositie fotoclub salland ook in de hartkamp

In De Hartkamp zijn van 1 december 2010 tot en met 8 januari 2011 foto’s te zien die gemaakt zijn door leden van Fotoclub Salland uit Raalte. Fotoclub Salland organiseert jaarlijks een interne, onderlinge competitie, waarbij een deskundige, onafhankelijke jury de aangeleverde foto’s beoordeelt.

De best beoordeelde foto’s van de interne competitie 2009/2010 zijn in De Hartkamp tentoongesteld. Daarnaast heeft de fotoclub exposities ingericht in sportcentrum Tijenraan en in de hal van het gemeentehuis. Het thema van de tentoonstelling in Tijenraan is: Tegenstellingen. Het thema in het gemeentehuis: Noorwegen.

Alle drie de exposities zijn vrij toegankelijk en te bezichtigen tijdens de normale openingstijden van De Hartkamp, Tijenraan en het gemeentehuis. Meer informatie over Fotoclub Salland is te vinden op: staging2.fotoclubsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.