Home / archiefcentraal / elferink weg bij atelier overijssel

elferink weg bij atelier overijssel

Deze week heeft het bestuur van AtelierOverijssel afscheid genomen van Gerard Elferink als Atelierleider van de derde equipe. De Atelierleider en de partners zijn het eens geworden over de te volgen koers.

AtelierOverijssel, gefinancierd door de provincie Overijssel, is een onafhankelijke organisatie met partners (de waterschappen, Dienst Landelijk Gebied, Kunst en Cultuur Overijssel, Landschap Overijssel, Architectuurcentrum Twente en Het Oversticht), die werkt aan de ruimtelijke kwaliteit van de provincie.

Elferink heeft in juli het stokje overgenomen van Hilde Blank, die met haar equipe Atelier twee leidde. AtelierOverijssel is in 2006 opgericht. De eerste equipeleider was JanDirk Hoekstra.Vanwege het vertrek van Gerard Elferink heeft het bestuur besloten een nieuwe Atelierleider te zoeken.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.