eindejaarsshow bij keukenland wijhe

Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe houdt van zaterdag 18 december tot en met zaterdag 8 januari de grote Eindejaarsshow. De gehele zaak is extra sfeervol aangekleed en de bezoekers kunnen kijken naar diverse demonstraties, maar bovenal vormt de show een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koken en keuken(inrichting). Tevens gelden er diverse speciale aanbiedingen. Een hapje en een drankje staan klaar.

Siemens is op de eerste en de laatste dag van de show te gast voor demonstraties stoomkoken. “Stoomkoken heeft enkele jaren geleden al haar intrede gedaan, maar is in het afgelopen jaar echt doorgebroken”, vertellen Fred de Roos en Henri Zomer, respectievelijk directeur en verkoopadviseur van Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe. “Koken met een stoomoven is gezonder, het eten is lekkerder en de vitamines en de kleuren blijven beter bewaard. Als je gewoon kookt, gooi je immers veel van de vitamines en de kleuren weg met het kookwater. Stoomkoken wordt ook steeds beter betaalbaar. Het stoomkoken past helemaal in de huidige trend van aandacht voor gezondheid. En het is snel. Bovendien bevatten de stoomovens ook de warmhoudfunctie. Je kunt er maaltijden moeiteloos mee warm houden voor een lange periode. De smaak en de kleur blijven volledig bewaard.”

Nieuw in het assortiment van Keukenland Wijhe is het koken op PITT Cooking. Het gaat om branders die geïntegreerd zijn in het dragende werkblad. Het levert praktisch voordeel op bij het dagelijkse onderhoud van de kookplaat en bovendien kan de gebruiker de beschikbare ruimte op de kookplaat optimaal benutten. Meer informatie op staging2.pittcooking.nl. Daarnaast kunnen de bezoekers ook de waterkranen van Grohe Red bekijken. Een nieuw watersysteem voor in de keuken. “We noemen het zelf drie-in-éénkranen”, vertelt Fred. “De kranen van Grohe Red leveren koud, warm en kokend water. Natuurlijk zit er een speciaal ‘veiligheidsslot’ op voor het kokende water.”

Andere trends waaraan aandacht besteed wordt, zijn de speciale wijnkasten (zowel decoratief, als klimaatgecontroleerd) en de kookeilanden (vaak in combinatie met kastenwanden). Daarnaast gelden er enkele speciale aanbiedingen. Iedereen die gedurende de eindejaarsshow een offerte voor een nieuwe keuken aanvraagt, krijgt gratis een dinerjaarkaart aangeboden. Die is bij de ruim achthonderd aangesloten restaurants een jaar lang goed voor een korting van 25 procent op de gehele rekening (voor gezelschappen tot en met vier personen). Bij aankoop van een keuken ontvang je bovendien een verrassend Kerstpakket van 500 euro (een praktische en decoratieve opwaardering voor je keuken).

Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe is te vinden aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe (aan de rand van bedrijventerrein de Enk), tel: 0570-522032. Meer informatie kun je vinden op staging2.keukenland.nl of staging2.tuinmeubelcentrumwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.