earring kaarten niet dit jaar al in voorverkoop

Lauk Bouhuijzen van R&B: “Het is kort dag. De entree van de Pinkster Party Raalte (en daar dan weer die BTW-verhoging in) is een relatief beperkt deel van de hele begroting van het zoals bekend verder gratis Ribs & Blues. Bovendien zijn de entreekosten van de Pinkster Party altijd al relatief laag. Ik zag dat je voor de Earring alleen al, overal elders minstens het dubbele aan entree moet betalen.”

De entree van de Pinkster Party is komend jaar sowieso al wat duurder. Bouhuijzen: “Maar dat heeft niet met de BTW-verhoging te maken. Nee, we zijn met nóg een heel grote naam bezig. Dagelijks op radio, bijna dagelijks op tv…” Hij noemt nog geen namen.

R&B denkt voor de entree aan prijzen van ongeveer 15 euro voorverkoop en 20 euro aan de kassa. “Reken dan maar uit wat de BTW is.” Even snel de zakJapanner erbij: van 20 euro is de BTW bij negentien procent 3,19 euro. Bij zes procent is dat is 2,13 euro. Verschil is dus 2,06 euro. “Die BTW-verhoging is vooral veel geld als je 100 euro of zo vraagt, zoals Lowlands etcetera. Maar om voor die kleine korting voor het publiek een heleboel rompslomp aan te halen zoals toegangskaarten met verschillende prijzen drukken voor een paar weken… Misschien dat we een korte actie gaan houden met een leuke korting; de vraag is dan wel of mensen voor een paar euro minder dan nu al een kaartje voor over een half jaar gaan kopen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.