dude geeft gratis concert in cafe laurels

In navolging van een optreden op de vrijdagavond op het Brouwersplein tijdens Stöppelhaene 2010, verzorgt de Twentse formatie Dude! zaterdagavond 18 december een gratis concert bij café Laurel’s te Raalte.

“We zullen gelijk de toon zetten met een stevig rocknummer als opening van de avond, met daarna ook enkele rustige maar niet afzwakkende ballads. We gaan de zaal inpakken met bekende nummers in onze eigen stijl van spelen, waarbij een 5-minuten durend nummer van Santana zo maar kan veranderen in een muzieksessie van 25 minuten, waarbij iedereen muzikaal en vocaal ‘los’ zal gaan. Het wordt een avondvullende, afwisselende en spetterende muziekavond,” vertelt Errol, de 18-jarige gitarist van de 5-koppige rockformatie Dude! uit Oldenzaal.

Op de repertoirelijst prijken nummers van Pink Floyd, Santana, Snow Patrol, Steppenwolf, Deep Purple, maar ook van Beatles, Rolling Stones, Eric Clapton en Herman Brood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.