Home / archiefcentraal / dit jaar weer nieuwjaarsduik marienheem

dit jaar weer nieuwjaarsduik marienheem

Om er een groter festijn van te maken heeft de organisatie alle verengingen uit Mariënheem aangeschreven om twee afgevaardigden te sturen om mee te doen aan de nieuwjaarsduik om zo het Nieuwjaar met een frisse duik te beginnen. Ook wordt er een prijs gegeven aan de persoon die het mooist en origineels gekleed is in badkleding/lingerie.

Na afloop van de duik kun je douchen in de kleedkamers in de sportzaal. De organisatie zorgt voor glühwein en een hapje voor de toeschouwers. Gijs Koenjer van AK Sound zal het feest voorzien van deskundig commentaar en muziek.

Deelname aan de nieuwjaarsduik is geheel op eigen risico. De organisatie neemt wel de nodige voorzorgsmaatregelen om er voor te zorgen dat de duik zo veilig mogelijk is. Het Rode Kruis(E.H.B.O.) is aanwezig. Als je twijfelt aan je gezondheid of medische klachten hebt, doe dan niet mee maar kom gewoon kijken.

Voor meer informatie kun je op www.marienheemonline.nl kijken.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.