disselhorst steekt zich in een nieuw jasje

Disselhorst Totaal Installateur uit Heeten heeft een nieuwe ‘look’. De reclame op het pand aan de Dorpsstraat heeft een metamorfose ondergaan en ook de bedrijfswagens zijn voorzien van het nieuwe logo. De vernieuwde huisstijl is meer dan alleen een uiterlijke verandering. “Met een kleine wijziging in de naam laten we zien dat we niet alleen de lokale, maar ook de regionale markt bedienen.”

Martin Blokvoort nam twee jaar geleden het bedrijf Disselhorst Heeten over. “Nu wil ik het meer eigen maken”, vertelt de eigenaar. “Op ons pand en op de auto’s prijkte nog oude reclame. Er was behoefte aan een nieuwe uitstraling en een logo.” Voor Blokvoort een reden om de huisstijl onder handen te nemen. Ook de toevoeging ‘Heeten’ achter Disselhorst is geschrapt. “Door het verwijderen van de dorpsnaam willen we af van het lokale karakter van onze onderneming. We willen met Disselhorst namelijk regionaal de vleugels uitslaan.”

Ondanks de nieuwe huisstijl van de totaalinstallateur blijft de dienstverlening van het bedrijf als vanouds. Disselhorst legt zich toe op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektronische licht- en krachtinstallaties, telecom- en datanetwerken, klimaatbeheersing, ventilatie, (centrale) verwarming, gas, water, dakbedekking en zink- en koperwerken.

“De installatiemarkt blijft een boeiende en interessante tak”, aldus Blokvoort. “Door de steeds weer vernieuwende trends en technieken moet je hier op in blijven spelen. Zo zijn energiebesparingen steeds belangrijker, bijvoorbeeld energiezuinige verlichting in woningbouw en utiliteit. Door de ontwikkeling van de LED-verlichting kan hier beter aan worden voldaan. Besparen kan ook door middel van alternatieve verwarmingssystemen, zoals warmtepompen en zonnepanelen.”

Blokvoort geeft aan dat het voor huisbezitters een goed moment is om te verbouwen. “Minister de Jager van Financiën heeft het btw-tarief voor arbeidsloon voor verbouwingen tijdelijk verlaagd van negentien naar zes procent. Dit tarief is van toepassing als de werkzaamheden zijn afgerond voor 1 juli 2011. Een mooi moment dus om geplande werkzaamheden nu uit te laten voeren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.