deventer turnsters succesvol bij regiowedstrijd

De turnsters van Fame SVOD Deventer waren afgelopen weekend succesvol bij de regiowedstrijd die plaatsvond in Hellendoorn. Op verschillende onderdelen behaalden de dames goud. De deelneemsters kwamen onder andere uit Deventer, Scahlkhaar, Olst, Wijhe, Wilp, Laren, Holten en Den Nul.

Felique Kouthoofd behaalde op de evenwichtsbalk de hoogste trede van het podium. Bij de pupillen 2 werd het hele podium gevuld door Fame. Hannah Logchies was deze keer de beste van Overijssel en won het goud op de voet gevolgd door Zita van de Deure. Stephanie Kakkenberg eindigde op de derde plaats. Bij de aller jongsten won Noobi Kleine Schaars de gouden medaille.

In het nieuwe jaar worden de volgende voorrondes geturnd, op weg naar eventuele plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap.