Home / archiefcentraal / deventenaar overleden na ongeval

deventenaar overleden na ongeval

Een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Heeten is vrijdagmiddag betrokken geweest bij een dodelijk ongeval. Een auto, bestuurd door een 49-jarige man uit Deventer, knalde frontaal op de vrachtwagen. De Deventenaar overleed in het ziekenhuis, zijn twee zoontjes van 8 en 9 jaar, die ook in de auto zaten, raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde op de N48 bij Zuidwolde. De Deventenaar kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht, botste tegen de vrachtwagen , sloeg over de kop en kwam op de zijkant tot stilstand. Een van de twee kinderen is door omstanders direct uit de auto gehaald en eerste hulp verleend. Hij was lichtgewond.

De man en zijn andere zoontje zaten enige tijd beklemd in de auto en zijn door de brandweer uit het voertuig gehaald. Beiden waren zwaargewond. Alle inzittenden zijn naar het Sofia Ziekenhuis in Zwolle overgebracht. De Deventenaar is daar die avond overleden aan zijn verwondingen.

De Heetenaar die de vrachtwagen bestuurde is ter plaatse direct opgevangen door omstanders die eerste hulp aan hem verleenden. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg.

Door de aanrijding kon een 39-jarige vrouw uit Dedemsvaart, die achter de Deventenaar reed, niet meer ontwijken. Zij botste tegen de auto, maar raakte niet gewond.

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.