denne van knoldert zag abraham

“2010 Hef mie Abraham ebracht. Het deud mie geweldig goed det zovölle meansen det feest saams met mie e’vierd hebt, het vulen as een terugblik op het leam. Mar in mien heufd dach ik ok an wat de rest van mien leam mie nog brengen zal. Vrogger dach ik doar sowieso al aans oaver, toen bedach ik wat ik de wereld nog kon brengen. Mar ok Denne is wiezer e’wönn met de joaren. D’r is d’r mar iene die ie kunt veranderen, en det ben ie zelf. Een aander veranderen? Begin d’r mar niet an. Wat zol het leam mie nog brengen? Ik hoppe gin Derde Wereld Oarlog, disse tied hef een angstige oaverienkomst met die van de joaren dertig van de vöarige eeuw. Mar goed, het zal wel löss lopen (wat ze toen ok dachen). Misschien giet het wel heel aans en beleave wie het leste joar vöar het Joar 0 van de Majakalender en wördt het in 2012 iniens heel aans op de aarde. Ie weet het niet, sinds d’r ok leam bestiet op basis van arsenicum… Och, eigenlijk heb ik mar íen levensmotto: en det is det ik d’r lol in mutte hemm. Ok volgend joar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.