de laatste loodjes wegen het zwaarst

Er wordt afgesloten met een koopzondag van 11.00 tot en met 17.00 uur. Die dag kunnen klanten nog kopen, meteen betalen en het liefst direct meenemen. Die week daarop wordt gebruikt om de meubelen te bezorgen bij de klanten en op zaterdag 18 december kunnen dan de laatste klanten hun gekochte meubelen nog ophalen. Op de tweede Kerstdag is de winkel dus leeg en heerst er stilte.

“We hebben nu ongeveer 3,5 maand de uitverkoop gehouden en hebben al veel van onze voorraad verkocht. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, want ook wij hebben niets aan vijftig bankstellen of dertig kasten. Het vreemde is echter dat er nog artikelen over zijn die we voor de opruiming heel veel verkochten maar er nu nog gewoon tussen staan. Dus het is echt niet zo dat er alleen nog maar ‘rommel’ over is,” melden Hilko en Corinne.

De komende dagen kun je nog voor elk aannemelijk bod meubelen kopen bij Boerhof. Alles wordt verkocht: meubelen, verlichting en raamdecoratie, maar ook scheidingswanden, een bedrijfsauto en kantoorartikelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.