de kort wil meer info over kapvergunningen

Raaltenaar Hans de Kort wil meer informatie in de publicaties van kapvergunningen van de gemeente Raalte. Tot vorige week werd op de gemeentepagina in het Weekblad van Salland nauwkeurige informatie verschaft, zoals de soort boom, het aantal bomen en de globale locatie. Vorige week echter, stond er op de gemeentepagina een omgevingsvergunning voor het kappen van bomen aan de Hellendoornseweg. De locatie werd verder niet gespecificeerd. “De Hellendoornseweg is bijna 5 km lang,” aldus De Kort in zijn brief.

De Raaltenaar verzoekt de gemeente dringend om weer over te gaan op de oude manier van publiceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.