de gouden emmer gaat naar de bzt show

Wouter Pot uit groep 8 stuurde zijn wens aan de makers van de BZT-show. Hij kreeg het leuke bericht, dat hij met de hele groep 8 van de Gouden Emmer uit Heino vrijdag 17 december in de studio mag komen. En daar maakt de klas natuurlijk gretig gebruik van. Deze week kreeg de school nog een telefoontje: “Of we toevallig met nog een groep willen komen,” aldus Johan Stuut, directeur van de school.

Dat leek ook groep 6 wel wat. Vandaar dat groep 8 en groep 6 samen met hun leerkrachten vrijdag 17 december op stap gaan naar de studio’s van de NCRV in Hilversum, waar het programma wordt opgenomen. De uitzending is op 18 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.