Home / archiefcentraal / dco ter haar herbstmeister in de zaal

dco ter haar herbstmeister in de zaal

Algeheel zaalkampioen ‘Door Combinatie Overwinnen’ Ter Haar heeft de eerste periode van de maandagcompetitie in de zaal als beste afgesloten. De ploeg, uitkomend in de 1e Klasse A, wist alle wedstrijden te winnen.

Afgelopen maandag werd de nummer drie, Bumac/Oosterwechel, opzij gezet met 8-2. Met nog één wedstrijd te gaan in deze periode is DCO Ter Haar niet meer in te halen. DCO Ter Haar heeft zich op deze wijze geplaatst voor de play-offs tussen de periodekampioenen. De winnaar van deze play-offs mag deelnemen aan de SuperCup. Mocht DCO Ter Haar net als voorgaande jaren kampioen worden, dan zijn zij rechtstreeks geplaatst voor de SuperCup en wordt de nummer twee van de eerste periode toegevoegd aan de play-offs.

De Supercup is door Rohda Raalte in het leven geroepen als algeheel kampioenschap voor de recreatieve zaalvoetballers. Jaarlijks strijden de bekerwinnaar, de twee kampioenen en de winnaar van de play-offs om deze titel.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.