dauwpop vervroegt voorverkoop

Organisator Frank Satink verklaart: “Ook wij ontkomen niet aan het verhoogde btw-tarief. Om bezoekers hierin enigszins tegemoet te komen hebben we besloten om nog in december in de voorverkoop te gaan. Dit scheelt aanzienlijk in de prijs en met de feestdagen voor de deur is het een leuk cadeautje van ons aan onze bezoekers.”

Kaarten kosten in december nog 39 euro en zijn alleen te verkrijgen via staging2.dauwpop.nl. De voorverkoop via lokale voorverkoopadressen start 22 januari 2011. Vanaf 1 januari kosten kaarten 49 euro.

Om mensen niet blind een kaart te laten kopen, komt de organisatie meteen met de eerste drie namen op de proppen.

Met trots kondigt Dauwpop aan dat het gelukt is om The Cult vast te leggen. De band schreef in de jaren ‘80 muziekgeschiedenis met albums als “Love” en “Sonic Temple”. In 1992 speelde de band als headliner een legendarische show op Pinkpop. De band stond afgelopen jaar nog in de Heineken Music Hall. In 2011 spelen ze dus op het podium van Dauwpop.

In het kielzog van The Cult komen de legendarische stonerrockers van Masters of Reality mee naar Hellendoorn. De band wordt gezien als één van de grondleggers van het stoner/desertrock genre en geldt als inspiratie bron voor acts als Kyuss en Queens of the Stone Age.

Ook komt de organisatie met Blood Red Shoes. Dit Britse tweetal speelde al op alle grote (internationale) festivals en kwam begin 2010 met hun tweede studioalbum. Drummer Steven Ansell en zangeres Laura-Mary Carter maken een unieke combinatie tussen grunge, noise rock en indierock en zijn een regelrechte live sensatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.