Home / archiefcentraal / dalfsen huldigt kampioenen op receptie

dalfsen huldigt kampioenen op receptie

Het gemeentebestuur van Dalfsen organiseert op maandag 3 januari 2011 de traditionele nieuwjaarsreceptie voor de bevolking. Nieuw onderdeel hierbij is deze keer de huldiging van sportkampioenen 2010. Burgemeester Urlings houdt een nieuwjaarstoespraak. De drie wethouders nemen de huldigingen voor hun rekening. De receptie wordt gehouden in het gemeentehuis tussen 19.00 en 21.00 uur.

De kampioenen/promovendi van 2010 zijn Biljartvereniging Oudleusen, H.V. De Brasem, Serco racingteam, Biljartvereniging De Brouwerij, Ten Kate racingteam, Landstede acrogym, Schietsportvereniging Nieuwleusen, Gymnastiekvereniging ASC’62, SVD – voetbal, Tafeltennisvereniging Hoonhorst.

Lees ook

Plannen voor woongroep bij boerderij Heeten

RAALTE – Het Raalter college van B&W is in principe akkoord met de plannen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.