dalfsen huldigt kampioenen op receptie

Het gemeentebestuur van Dalfsen organiseert op maandag 3 januari 2011 de traditionele nieuwjaarsreceptie voor de bevolking. Nieuw onderdeel hierbij is deze keer de huldiging van sportkampioenen 2010. Burgemeester Urlings houdt een nieuwjaarstoespraak. De drie wethouders nemen de huldigingen voor hun rekening. De receptie wordt gehouden in het gemeentehuis tussen 19.00 en 21.00 uur.

De kampioenen/promovendi van 2010 zijn Biljartvereniging Oudleusen, H.V. De Brasem, Serco racingteam, Biljartvereniging De Brouwerij, Ten Kate racingteam, Landstede acrogym, Schietsportvereniging Nieuwleusen, Gymnastiekvereniging ASC’62, SVD – voetbal, Tafeltennisvereniging Hoonhorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.