cursus amfibieen en libellen in olst wijhe

IVN Olst-Wijhe biedt vanaf 7 februari de cursus amfibieën en libellen aan. De basiscursus start met twee cursusbijeenkomsten waarbij de eerste avond geheel gewijd is aan de amfibieën en de tweede avond aan libellen en waterjuffers. Voor mensen, die echt deze dieren in deze gemeente willen inventariseren, vindt er per soort een extra cursusavond plaats waar dieper op het vinden en herkennen van de soorten wordt ingegaan.

De eerste cursusavond over amfibieën – soorten padden, kikkers en salamanders, hun levenswijze en leefgebieden – is op maandag 7 februari om 19.30 uur. De tweede cursusavond op maandag 28 februari is geheel gewijd aan libellen en waterjuffers.

De excursiedag buiten, met veldwerk opdrachten, vindt plaats op zaterdag 18 juni. De cursuslocatie is afwisselend in Wijhe en Olst. De kosten bedragen 21,50 euro voor (nieuwe) IVN-leden en 35 euro voor niet-leden. Naast kwalitatieve docenten voor de cursus ontvang je een informatiemap.

Heb je belangstelling om aan deze cursus deel te nemen? Dan kun je je vóór 24 januari opgeven bij Margriet Heuvelink, margriet.heuvelink@gmail.com of 0570-52 45 94. De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.