contract voor nick marsman bij fc twente

Nick Marsman, doelman van Jong FC Twente, tekent bij FC Twente een contract tot medio 2014, dit meldt de club op haar website. De 20-jarige doelman speelde sinds 2003 voor de Voetbalacademie van FC Twente en maakt dit seizoen deel uit van de selectie van Jong FC Twente. Marsman speelde in de jeugd bij Rohda Raalte en is de zoon van Gerard Marsman, directeur van Coaches Betaald Voetbal.

Nick Marsman: “Uit dit contract spreekt vertrouwen en is voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Deze zomer heb ik de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de eerste selectie meegedraaid en dat was een goed leermoment. Je merkt dat de stap van FC Twente A1 naar de eerste selectie groot is en dat je snel mee moet groeien. Daar heb ik een goed gevoel aan overgehouden. In de toekomst hoop ik natuurlijk onder de lat te staan bij FC Twente, maar ik weet dat je als jonge doelman ook geduld moet hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.