coca cola kersttruck en djumbo naar raalte

De Coca-Cola kersttruck en meidengroep Djumbo komen naar Raalte. Op vrijdag 17 december treedt de populaire meidengroep op. Tussen 16.00 en 17.30 uur verrijst er een compleet kerstdorp aan de Molenhof.

Op het podium van de wereldberoemde magische Coca-Cola kersttruck zullen de dames naast hun grootste hits ook de nieuwe kerstsingle ‘Merry x-mass’ en ‘X-mass every day’ ten gehore brengen. Naast een optreden van Djumbo zijn ook allround zanger Wendell en de kinder-DJ, DJ Bee aanwezig voor optredens. Maar er is naast entertainment meer te doen; zo kunnen de allerkleinsten op de foto met de Kerstman en wordt er door Jumbo een verse kop koffie, warme chocomelk, thee of erwtensoep aangeboden. Er zijn daarnaast diverse prijzen te winnen.

Na afloop van de shows neemt Djumbo uitgebreid de tijd om de kerstsingle en CD’s te signeren en op de foto te gaan met iedereen. De kerstshows vinden plaats bij Jumbo Supermarkten en zijn onderdeel van Jumbo en Coca-Cola actie in het kader van 3FM Serious Request.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.