clubicoon riek pijnappel overleden

In 2005 tijdens, de jaarvergadering van de vereniging, werd Pijnappel benoemd tot erelid van SV Nieuw Heeten. Afgelopen zomer werd haar naam verbonden aan het jeugdhandbaltoernooi, het Riek Pijnappeltoernooi.

Dit weekend staan de handbalsters van SV Nieuw Heeten stil bij het overlijden van het clubicoon. De vaste stoel van Riet, waarop ze elke thuiswedstrijd zat, staat er zaterdag ook gewoon. Op de stoel ligt dan een bloemetje. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er een minuut stilte in acht genomen. Ook spelen de teams met rouwbanden om.

Riek Pijnappel wordt maandag begraven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.