chinees heino toch niet open voor kerstmis

Inwoners van Heino die het plan hadden om met kerstmis Chinees te eten, moeten een ander menu gaan verzinnen. Het nieuwe Chinese restaurant aan de Dorpsstraat in Heino wordt namelijk niet voor kerstmis geopend.

De verbouwingswerkzaamheden aan het pand zijn iets vertraagd en daarnaast speelt het winterweer parten. Om het restaurant te kunnen draaien was namelijk een verzwaring van de gas- en elektriciteitsleidingen nodig, maar door de vorst kan er niet gegraven worden. “Erg jammer,” aldus pandeigenaar John Leer. “Een vervelende samenloop.”

De nieuwe verwachting is dat het restaurant in de loop van januari de deuren opent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.