centrum jeugd en gezin raalte de lucht in

Wethouder Roger de Groot heeft dinsdagmiddag officieel de deuren van het Centrum Jeugd en Gezin Raalte (CJG Raalte) geopend. Het CJG Raalte is een samenwerking tussen verschillende organisaties, zoals de GGD en Carinova, waar ouders en verzorgers terecht kunnen met vragen over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen.

Het CJG Raalte, te vinden aan de Monumentstraat 55a, houdt elke week een inloopspreekuur. Ouders en verzorgers kunnen dan zonder afspraak komen en de consulent vragen stellen of problemen bespreken. Misschien is één gesprek genoeg, maar ook meerdere gesprekken zijn mogelijk. De consulent van het CJG Raalte brengt ouders en verzorgers dan in contact met de juiste hulpverlener. De informatie van het CJG geven is kosteloos.

In Raalte is elke donderdag tussen 13.00 en 13.30 uur een inloopspreekuur. In Heino, aan de Marktstraat 27, is dat elke donderdag van 9.00 tot 9.30 uur. Ook kunnen ouders en verzorgers bellen met het CJG Raalte voor advies voor met een vraag. Dit kan via het telefoonnummer 088 – 00 300 68.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.