cda raalte wil gladheid centrum bestrijden

De fractie van het CDA in Raalte wil geld uittrekken voor gladheidsbestrijding in het centrum van Raalte. Ook wil de partij dat het college van B&W afspraken met winkeliers maakt over de bestrijding van gladheid in het winkelgebied. Omdat de winkelstraten nu bedekt zijn met ijs en sneeuw is het onveilig en onplezierig winkelen in het dorp, vinden de christendemocraten.

Het geld voor de gladheidsbestrijding in het centrum moet volgens het CDA vrijgemaakt worden in de reserve betaald parkeren. De partij wil tijdens de raadsvergadering op 13 januari in debat over het voorstel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.