Home / archiefcentraal / burgers kunnen met de burgemeester mailen

burgers kunnen met de burgemeester mailen

De aanleiding voor het inroepen van het mailadres is het aantal vragen dat Zoon krijgt. “Ik probeer zoveel mogelijk op elke hoek van de straat toelichting op het gemeentelijk beleid,” aldus de burgemeester. “Ik wil zichtbaar, hoorbaar en voelbaar in de samenleving zijn.”

Burgers hoeven overigens niet te mailen over kapotte straatverlichting, daarvoor blijft het centrale klachtenmeldsysteem gewoon bestaan. “Het is echt bedoeld om tekst en toelichting te geven over gemeentelijk beleid,” sluit Zoon af.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.