burgemeester sluit woning na drugsvondst

Bij de inval van de politie werden zeker inwoners van Raalte aangehouden voor het bezit en vermoedelijke handel in harddrugs. Het gaat om twee mannen (26 en 46 jaar) en een 67-jarige vrouw.

Toen donderdag door de politie tijdens het onderzoek harddrugs werden aangetroffen, heeft de burgemeester besloten de woning te sluiten. Gedurende deze tijd mag niemand de woning betreden. Het sluitingsbevel is op de woning aangebracht, de sloten van de woning zijn vervangen. De bewoners zullen niet naar deze woning terugkeren.

Harddrugs worden binnen onze maatschappij onder geen enkele voorwaarde getolereerd en binnen de Gemeente Raalte wordt hiertegen hard opgetreden. Voor een sluitingstermijn van drie maanden wordt in dit geval gekozen teneinde voor de omgeving een periode van rust te garanderen en de bekendheid van de woning als plaats waar verdovende middelen kunnen worden verkregen te doorbreken. Daarnaast biedt deze periode voor de eigenaar van de woning voldoende tijd om eigen maatregelen te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.