Home / archiefcentraal / brand in meterkast woning heeten

brand in meterkast woning heeten

Een brand in een meterkast van een woning aan de Oosterenkweg in Heeten, heeft maandagmiddag voor enige rookschade gezorgd. De brandweer heeft de brand uiteindelijk geblust met een zogeheten CO2-blusser. Hoe de brand kon ontstaan is nog niet duidelijk.

Bij de brand raakte niemand gewond. De schade bleef beperkt omdat de bewoner van het huis, de deur van de meterkast na het ontdekken van de brand heeft dichtgedaan. Op deze manier werd de aanvoer van zuurstof beperkt.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.