Home / archiefcentraal / bijna 1000 ballonnen in raalter luchtruim

bijna 1000 ballonnen in raalter luchtruim

Dinsdagmorgen even voor twaalven zijn er in totaal bijna 1000 ballonnen in Raalte de lucht ingegaan. Leerlingen van de basisscholen in de gemeente Raalte lieten de ballonnen op in verband met de opening van het Centrum Jeugd en Gezin Raalte. Tegelijkertijd met de ballonnen ging ook de website www.cjgraalte.nl ‘de lucht in’.

Aan iedere ballon hangt een kaartje. Het is natuurlijk de bedoeling dat de kaartjes, die aan de ballonnen zijn bevestigd, worden opgestuurd naar de gemeente. Uit de ingezonden kaartjes wordt één school geloot. Deze school ontvangt uit handen van Roger de Groot een leuke verrassing.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.