bijna 1000 ballonnen in raalter luchtruim

Dinsdagmorgen even voor twaalven zijn er in totaal bijna 1000 ballonnen in Raalte de lucht ingegaan. Leerlingen van de basisscholen in de gemeente Raalte lieten de ballonnen op in verband met de opening van het Centrum Jeugd en Gezin Raalte. Tegelijkertijd met de ballonnen ging ook de website staging2.cjgraalte.nl ‘de lucht in’.

Aan iedere ballon hangt een kaartje. Het is natuurlijk de bedoeling dat de kaartjes, die aan de ballonnen zijn bevestigd, worden opgestuurd naar de gemeente. Uit de ingezonden kaartjes wordt één school geloot. Deze school ontvangt uit handen van Roger de Groot een leuke verrassing.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.