Home / archiefcentraal / bibliotheek heino hele woensdag geopend

bibliotheek heino hele woensdag geopend

De bibliotheek in Heino is vanaf 1 januari volgend jaar de hele woensdag open. Op dit moment is de bieb op woensdag tussen de middag gesloten. Uit klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door de bibliotheek, bleek onder andere dat de openingstijden van de Bibliotheek Heino nog konden worden verbeterd.

Vanaf volgend jaar is de bieb elke maandag van 14.00 tot 20.00 uur, woensdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Voor meer informatie kun je op www.bibliotheekraalte.nl kijken.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.