bc baco kroont nieuwe vrijwilliger van het jaar

Frank Jansen van der Sligte is vrijwilliger van het jaar geworden bij badmintonvereniging bcBACO uit Olst. Frank is al jaren betrokken bij de club en geeft al een tijd lang badmintontraining aan de jeugd. Veel badmintonners uit Olst en omgeving hebben badminton geleerd van Frank.

Naast dit alles begeleidt Frank ook de jeugdcompetitie en met succes. Vorig seizoen zijn vier jeugdteams kampioen geworden. Dit seizoen staan de meeste teams weer bovenaan.

Naast jeugdtrainer is Frank ook een aantal jaren bestuurslid geweest. Begin 2010 is Frank als bestuurslid gestopt. Met dit gebaar willen de leden en het bestuur van bcBACO een blijk van waardering aan Frank geven voor alles wat hij voor bcBACO doet en gedaan heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.