bathmen weer te paard in t ruiterkamp

De landelijke rijvereniging Bathmen en omstreken organiseert op ook dit jaar weer de succeswedstrijd Mondial Foods Cup. De eerste selectiewedstrijden vinden plaats op vrijdag 17 december in manege ’t Ruiterkamp.

De Mondial Foods Cup is een springcup voor de klassen M, Z en ZZ met drie selectiewedstrijden en een finale. De best geklasseerden gaan door naar de finale, hiervoor kijkt de organisatie naar de twee beste selectieresultaten per combinatie. De finale wordt verreden tijdens het paardensportevenement ‘Bathmen te Paard’. Volle tribunes gegarandeerd.

Succesfactoren blijken de goede organisatie, de gezelligheid, de opzet waarbij men één selectiewedstrijd mag laten ‘vallen’ en het prijzengeld van duizenden euro’s. De winnaar kan zelfs 3.400 euro verdienen.

De selectiewedstrijden vinden plaats op vrijdag 17 december, vrijdag 14 januari en 18 februari. De finale vindt plaats op vrijdag 25 februari tijdens het paardensport evenement Bathmen te Paard.

Alle wedstrijden worden verreden in Manege ’t Ruiterkamp in Bathmen. De toegang tot de selectiewedstrijden is gratis. Voor meer informatie en de mogelijkheden tot opgeven kun je op staging2.paardensportbathmen.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.