alle genomineerden sportgala bekend

Eerder deze maand maakte de gemeente de genomineerden voor de sportprijs individueel en team bekend.

Iedereen kan tot 7 januari via de website staging2.raalte.nl/sport op de kandidaten stemmen in de categorieën ‘sportprijs individueel’ en ‘sportprijs team’. De jury die bestaat uit Henny Nijboer, Michel Marsman, Wout Wagenmans, Herman Holtmaat en Tineke Jansen, kiest zelf de winnaar van de vrijwilligersprijs en de aanmoedigingsprijs jeugd.

Tijdens het Sportgala wordt de uitslag van de sportverkiezing bekend gemaakt. De gemeente Raalte huldigt deze avond ook de Sportkampioenen 2010. Sportverenigingen kunnen een sporter of sportteam nog tot 1 januari 2011 aanmelden voor de huldiging tijdens het Sportgala.

Meer informatie is te verkrijgen via staging2.raalte.nl/sport of bij sportconsulent Maarten Paalman, afdeling Sport, gemeente Raalte, 0572-347950 of sport@raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.